Contact

Business hours

Monday - 16-23

Tuesday -Thursday 16:00 - 24:00

Friday 15:00 - 00:30

Saturday  13:00- 00:30

Sunday 13:00 - 23:00


Vi tar inte emot bordsbokningar utan jobbar
endast med drop-in!

Välkomna!

We do not take reservations just come on in!!

Varför tar ni inte bokningar?

Vi är själva ganska spontana av oss och tycker att det är trevligt att bli välkomnade på en restaurang även om vi dyker upp oannonserat.

Vi tycker också att det är skönt att inte behöva passa exakta
tider eller veta exakt hur många man blir.

 

Kommer det att finnas plats för oss när vi kommer?

Vi har ett ganska stort ställe så om man inte är ett stort sällskap och kommer på de absolut mest populära middagstiderna så har vi allt som oftast plats.

OM det inte finns bord precis när ni kommer så går det bra att sätta upp sig på bordskö.

Vi har ganska hög omsättning på borden så om det skulle vara helt tjockt så brukar det inte ta speciellt lång tid innan det blir något ledigt.
(Naturligtvis tar det längre tid ju större sällskapet är).

Det går bra att ta något att dricka och något lätt att käka i
någon av våra 2 barer, i Bakfickan eller i Lilla Zum
medans man väntar.

General e-mail

restaurang@zumen.se

 

Sten Isacsson - Manager

stene@zumen.se


Tuva Serck - Restaurant Manager

 tuva@zumen.se

Andreas Alshorn - Kökmästare

andreas@zumen.se

 

Anders Ström -Barchef

anders@zumen.se

ZUM FRANZISKANER


Skeppsbron 44

111 30 Stockholm

restaurang@zumen.se

Tel: +46 8 411 8330