Sill, ost, smör, potatis och knäckebröd
Oxfile, rödlök, äggula och sikrom
Tartar of tenderloin, red onion, egg yolk & amsroe
Fråga vad som serveras idag.
Homemade croquettes and dip
Våra utvalda kallskurna specialiteter
Assorted cold cuts
Bakad tomat & rostad paprika
" Tarte Flambée" with baked tomato & roasted bell peppers
Lufttorkad karré och Spianata Canabra
" Tarte Flambée" with dried porkneck and "Chorizo"
Sikrom, rödlök & smetana
" Tarte Flambée" with amsroe, red onion and smetana
Vispat citronsmör
White asparagus whipped lemon butter
hackat ägg, brynt smör, persilja
White asparagus boiled egg, browned butter
Lufttorkad karré, brynt hasselnötssmör
White asparagus, Swedish coppa, browend hazelnut butter
Pilgrimsmussla, rökt forellrom, ramslökshollandaise
White asparagus, scallop, smoked trout roe , ramson hollandaise
Cantillon gueuze, räkor, körvelgrädde
Asparagus soup with lambic, shrimp and chervil cream
Avorioris med toppmurklor i cashewnötskräm, tomatsky
White & green asparagus avoriorrice in cashew nut cream, morels and tomato jus
vårprimörer, hollandaise, rökt forellrom
White asparagus, butterflied char, hollandaise, smoked trout roe
Bacon, kapris konfiterad steklök och kokt potatis
Calf Liver with bacon, capers, baby onions and boiled potatoes
Ragu på linser, bönor, rökt sidfläsk och surkål
Duckleg confit lentil ragu with bacon, beans and sauerkraut
Tysk ljummen potatissallad, ärtor, sardeller, citron
German potato sallad, anjovies, green peas and lemon
Nürnberger, Andouille & Chorizo. Surkål, stekt potatis & två sorters senap.
Sauerkraut, fried potatoes & homemade mustard
Friterade bacon -& västerbottenskroketter, baconlindad haricot verts & pepparsås
Steak au poivre with qroquettes &bacon wrapped haricot vert
Måndagar
Stekt ägg, cornichoner och våra egenpicklade rödbetor
Tisdagar
Persiljestuvad potatis, egenpicklade rödbetor samt husets senap
Onsdagar
Tillbehör varierar. Fråga vad vi serverar idag!
Oftast under sommaen serverar vi bara haxemacka.
Söndagar
Kvällen stek, långkok eller klassiker. Fråga vad vi serverar i dag!
Brynt smör, rostade mandlar och Cantillon-gené
Vrångebäck cheese, browned butter, roasted almonds and Cantillon-Jam
med vår egna fikonmarmelad
Craft Blue Cheese from Sörmland with our own fig marmalade
med myltade hjortron & friterad persilja
Fried Västerbotten cheese with cloudberries
Vispgrädde och körsbär kokta i kriek
Swedish styled cheese-cake with cherries preserved in Cantillon Kriek
Rhubarb pie with custard
Small peice of choklate
Nynäshamns Ångbryggeri 5,3% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 4,8% SWE
Helsinge Ångbryggeri 4,1% SWE
Ekerö Brygghus 5,9% SWE
Nyköping Brewing Co. 5,4% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 5,% SWE
Gänstaller Bräu 5,0% D
Spezial Bräu 5,3% D
Schlenkerla Guest tap
Price, size and alcohol varies
Heller Bräu D
Beers with a Red initial are brewed especially for us.
The recipes and beers are unique and made to our
requirements.
We always have at least 3 taps of guest beers from independent
breweries in sweden or germany
I bakfickan har vi alltid Cantillon på fat.
Vi blandar och ger av sortimentet från vårat favoritbryggeri i Bryssel.
Det finns även ett fint sortiment av Cantillons 75cl flaskor
Klosterbrauerei Andechs 5,5% D
Klosterbrauerei Andechs 5,5% D
Brauerei Heller-Trum 5,1% D
Brauerei Heller-Trum 4,3% D
Brauerei Heller-Trum 4,6% D
Brauerei Heller-Trum 4,2% D
Brauerei Heller-Trum 5,2% D
Brauerei Heller-Trum 6,5% D
Brauerei Heller-Trum 8,0% D
G. Schneider & Son 12% D
Gänstaller Bräumanufaktur 12% D
Staatsbrauerei Weihenstaphaner 5,4% D
Staatsbrauerei Weihenstaphaner 7,4% D
Staatsbrauerei Weihenstaphaner 5,3% D
Nynäshamns Ångbryggeri 9,1% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 9,1% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 9,1% SWE
Fjäderholmarnas Bryggeri 13% SWE
Juliusspital Silvaner 175/655:-