Zumens Bakficka
Sista dagen bakfickan är öppen för säsongen är
torsdag 23/6. Vi öppnar upp igen i mitten av augusti.
Vår bakficka är normalt öppen tisdag till söndag
Här kan du slinka in och lite avslappnat ta en öl eller ett glas vin. Du kan även ta något lätt att käka som kanske en liten ljummen gubbröra, en S.O.S, janssons frestelse eller en flammkuchen.
Vi serverar dock inte full a' la carte här.
Där emot är bakfickan ett utmärkt ställe att hänga på när man
väntar på bord i matsalen.
Här kan man allt som oftast dricka så kallad
Bayerische Anstich - självrunnen tysk lageröl.
Det betyder att man helt enkelt slår en tapp i de
för-kylda tunnorna och låter ölen flöda direkt ur dem utan tillsatt kolsyra eller någon fatanläggning.
I bakfickan har vi alltid Cantillon på fat.
Vi blandar och ger av sortimentet från vårat favoritbryggeri i Bryssel.
Det finns även ett fint sortiment av Cantillons 75cl flaskor