Contact

Business hours

Monday - 17- ca 22:00

Tuesday -Thursday 17:00 - 23:00

Friday 16:00 - 24:00

Saturday  15:00- 24:00

Sunday 15:00 - 22:00


Vi tar inte emot bordsbokningar utan jobbar
endast med drop-in!

Välkomna!

We do not take reservations just come on in!!

Covid 19

Just nu märker vi ett väldigt stort tryck här vid vissa tider.
Eftersom vi följer restriktionerna från FHM så har vi knappt halva kapaciteten jämfört med normalt.
Mellan ca 18:00 och 20:00 så är det därför ofta vi är tvungna
att neka gäster att komma in.
Om du väljer att komma tidigt vid öppning eller efter
20.00 så är det mycket lättare att få plats.
Du hjälper även oss oerhört i en svår tid om du väljer att
komma när det inte är det värsta trycket.

Tack för förståelse!
/Stene

Varför tar ni inte bokningar?

Vi är själva ganska spontana av oss och tycker att det är trevligt att bli välkomnade på en restaurang även om vi dyker upp oannonserat.

Vi tycker också att det är skönt att inte behöva passa exakta
tider eller veta exakt hur många man blir.

 

Kommer det att finnas plats för oss när vi kommer?

Vi har ett ganska stort ställe så om man inte är ett stort sällskap och kommer på de absolut mest populära middagstiderna så har vi allt som oftast plats.

OM det inte finns bord precis när ni kommer så går det bra att sätta upp sig på bordskö.

Vi har ganska hög omsättning på borden så om det skulle vara helt tjockt så brukar det inte ta speciellt lång tid innan det blir något ledigt.
(Naturligtvis tar det längre tid ju större sällskapet är).

Det går bra att ta något att dricka och något lätt att käka i
någon av våra 2 barer, i Bakfickan eller i Lilla Zum
medans man väntar.

General e-mail

restaurang@zumen.se

 

Sten Isacsson - Manager

stene@zumen.se


Tuva Serck - Restaurant Manager

 tuva@zumen.se

Vojtech Dugas - Kökmästare

 


ZUM FRANZISKANER


Skeppsbron 44

111 30 Stockholm

restaurang@zumen.se

Tel: +46 8 411 8330