Vi tar inte emot bordsbokningar utan jobbar
endast med drop-in!
Välkomna!
We do not take reservations but work only with a first
come first service policy.
Varför tar ni inte bokningar?
Vi är själva ganska spontana av oss och tycker att det är trevligt att bli välkomnade på en restaurang även om vi dyker upp oannonserat.
Vi tycker också att det är skönt att inte behöva passa exakta
tider eller veta exakt hur många man blir.
Just av den anledningen så gör vi inte heller undantag
för stora sällskap eller abonnerar hela eller delar av resturangen.
Kommer det att finnas plats för oss när vi kommer?
Vi har ett ganska stort ställe så om man inte är ett stort sällskap och kommer på de absolut mest populära middagstiderna så har
vi allt som oftast plats.
OM det inte finns bord precis när ni kommer så går det bra att
sätta upp sig på bordskö.
Vi har ganska hög omsättning på borden så även om det skulle vara helt tjockt så brukar det inte ta speciellt lång tid innan det blir något ledigt.
(Naturligtvis tar det längre tid ju större sällskapet är).
Det går bra att ta något att dricka och något lätt att käka i
någon av våra 2 barer, i Bakfickan eller i Lilla Zum
under tiden man väntar.
Notera dock att ni inte blir placerade i matsalen
förens ert sällskap är fulltaligt.
Vi har inte möjlighet att ta större sällskap än 10 personer i matsalen
General e-mail
restaurang@zumen.se
Sten Isacsson - Manager
stene@zumen.se
Tuva Serck - Restaurant Manager
tuva@zumen.se
Mattias Qvafordt- Kitchen Manager
mattiasqvarfordt@gmail.com
ZUM FRANZISKANER
Skeppsbron 44
111 30 Stockholm
restaurang@zumen.se
OBS.
Vi tar inte emot bokningar
We do not accept reservations.