Sill, ost, smör, potatis och knäckebröd
anchovy and potato casserole with crisp bread and cheese
Oxfile, rödlök, äggula och sikrom
Tartar of tenderloin, red onion, egg yolk & amsroe
Fråga vad som serveras idag.
Homemade croquettes and dip
Våra utvalda kallskurna specialiteter
Assorted cold cuts
Bakad tomat & rostad paprika
" Tarte Flambée" with baked tomato & roasted bell peppers
Lufttorkad karré och Spianata Canabra
" Tarte Flambée" with dried porkneck and "Chorizo"
Sikrom, rödlök & smetana
" Tarte Flambée" with amsroe, red onion and smetana
rostade betor, kapris, grevbäcks bacon, kantareller och veteölssås
Seared sea bass, beets, capers, bacon, chanterelles and wheat beer sauce
med räkor, blåmusslor, vitlökscrème och krutonger
Fish and seafood stew, shrimps, mussels, garlic creme and croutons
potatisknödel, surkål och rostade hasselnötter
Baked beets, fried chanterelles, potato dumpling, sauerkraut & roasted hazelnuts
Bacon, kapris konfiterad steklök och kokt potatis
Calf Liver with bacon, capers, baby onions and boiled potatoes
Tysk ljummen potatissallad, ärtor, sardeller, citron
Veal Schnitzel with german potato sallad, anjovies, green peas and lemon
Nürnberger, Andouille & Chorizo. Surkål, stekt potatis & två sorters senap.
Sauerkraut, fried potatoes & homemade mustard
Friterade bacon -& västerbottenskroketter, baconlindad haricot verts & pepparsås
Steak au poivre with qroquettes &bacon wrapped haricot vert
Måndagar
Stekt ägg, cornichoner och våra egenpicklade rödbetor
Tisdagar
Persiljestuvad potatis, egenpicklade rödbetor samt husets senap
Onsdagar
Tillbehör varierar. Fråga vad vi serverar idag!
Torsdag 12/9 är det höstpremiär för Schweinshaxe.
Söndagar
Kvällen stek, långkok eller klassiker. Fråga vad vi serverar i dag!
Brynt smör, rostade mandlar och Cantillon-gelé
Vrångebäck cheese, browned butter, roasted almonds and Cantillon-Jam
med vår egna fikonmarmelad
Craft Blue Cheese from Sörmland with our own fig marmalade
med myltade hjortron & friterad persilja
Fried Västerbotten cheese with cloudberries
Vispgrädde och körsbär kokta i kriek
Swedish styled cheese-cake with cherries preserved in Cantillon Kriek
Small peice of choklate
Nynäshamns Ångbryggeri 5,3% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 4,8% SWE
Helsinge Ångbryggeri 4,1% SWE
Ekerö Brygghus 5,9% SWE
Nyköping Brewing Co. 5,4% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 5,% SWE
Gänstaller Bräu 5,0% D
Spezial Bräu 5,3% D
Schlenkerla Guest tap
Price, size and alcohol varies
Heller Bräu D
Beers with a Red initial are brewed especially for us.
The recipes and beers are unique and made to our
requirements.
We always have at least 3 taps of guest beers from independent
breweries in sweden or germany
I bakfickan har vi alltid Cantillon på fat.
Vi blandar och ger av sortimentet från vårat favoritbryggeri i Bryssel.
Det finns även ett fint sortiment av Cantillons 75cl flaskor
Klosterbrauerei Andechs 5,5% D
Klosterbrauerei Andechs 5,5% D
Brauerei Heller-Trum 5,1% D
Brauerei Heller-Trum 4,3% D
Brauerei Heller-Trum 4,6% D
Brauerei Heller-Trum 4,2% D
Brauerei Heller-Trum 5,2% D
Brauerei Heller-Trum 6,5% D
Brauerei Heller-Trum 8,0% D
G. Schneider & Son 12% D
Gänstaller Bräumanufaktur 12% D
Staatsbrauerei Weihenstaphaner 5,4% D
Staatsbrauerei Weihenstaphaner 7,4% D
Staatsbrauerei Weihenstaphaner 5,3% D
Nynäshamns Ångbryggeri 9,1% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 9,1% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 9,1% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 13% SWE
Juliusspital Silvaner 175/655:-
Reine Pédauque Pouilly Fuissé 798:-
Bourgogne, frankrike