Sill, ost, smör, potatis och knäckebröd
Oxfile, rödlök, äggula och sikrom
Tartar of tenderloin, red onion, egg yolk & amsroe
Våra utvalda kallskurna specialiteter
Assorted cold cuts
Sparris, Bakad tomat & ramslöksolja
" Tarte Flambée" with baked tomato & roasted bell peppers
Lufttorkad karré och Spianata Canabra
" Tarte Flambée" with dried porkneck and "Chorizo"
Sikrom, rödlök & smetana
" Tarte Flambée" with amsroe, red onion and smetana
Vispat citronsmör
White asparagus, whipped lemon butter
Hackat ägg, brynt smör & persilja
White asparagus chopped egg, browned butter & parsley
Gravat ankbröst, västerbottenskräm, citrusvinägrett
White asparagus, cured duck breast, Västerbottens cheese-creme, citrus vinaigrette
Pilgrimsmusslor, rökt forellrom. ramslökshollandaise
White asparagus, scallops, smoked trout roe, ramson hollandaise
Gueuze, räkor & körvelgrädde
Asparagus soup, Gueuze, shrimps and chervil cream
Avorioris med toppmurklor i cashewnötskräm, pangrattato & vårtomatssky
White and green asparagus avoriorice in cashew cream with morels. Spring tomato jus
Vårprimörer, hollandaise, räkor och fänkålscrudité
White asparagus, butterfried trout, spring vegetables, hollandaise, shrimps and fennel crudité
Tysk ljummen potatissallad, ärtor, sardeller, citron
Veal Schnitzel with german potato sallad, anjovies, green peas and lemon
Nürnberger, Andouille & Chorizo. Surkål, stekt potatis & två sorters senap.
Sauerkraut, fried potatoes & homemade mustard
Bacon, kapris konfiterad steklök och kokt potatis
Calf Liver with bacon, capers, baby onions and boiled potatoe
Friterade bacon -& västerbottenskroketter, baconlindad haricot verts & pepparsås
Steak au poivre with qroquettes &bacon wrapped haricot vert
Måndagar
Stekt ägg, cornichoner och våra egenpicklade rödbetor
Tisdagar
Persiljestuvad potatis, egenpicklade rödbetor samt husets senap
Onsdagar
Raggmunk, löksås, bruna bönor etc. Fråga vad vi serverar ikväll
Söndagar
Kvällens stek, långkok eller klassiker. Fråga vad vi serverar i dag!
Brynt smör, rostade mandlar och Cantillon-gelé
Vrångebäck cheese, browned butter, roasted almonds and Cantillon-Jam
med vår egna fikonmarmelad
Craft Blue Cheese from Sörmland with our own fig marmalade
med myltade hjortron & friterad persilja
Fried Västerbotten cheese with cloudberries
Vispgrädde och körsbär kokta i kriek
Swedish styled cheese-cake with cherries preserved in Cantillon Kriek
Small peice of choklate
Nynäshamns Ångbryggeri 5,3% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 4,8% SWE
Helsinge Ångbryggeri 4,1% SWE
Ekerö Brygghus 5,9% SWE
Nyköping Brewing Co. 5,4% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 5,% SWE
Gänstaller Bräu 5,0% D
Spezial Bräu 5,3% D
Schlenkerla Guest tap
Price, size and alcohol varies
Heller Bräu D
We always have at least 3 taps of guest beers from independent
favorite breweries in Franconia.
Beers with a Red initial are brewed especially for us.
The recipes and beers are unique and made to our
requirements.
I bakfickan har vi alltid Cantillon på fat.
Vi blandar och ger av sortimentet från vårat favoritbryggeri i Bryssel.
Det finns även ett fint sortiment av Cantillons 75cl flaskor
Klosterbrauerei Andechs 5,5% D
Klosterbrauerei Andechs 5,5% D
Brauerei Heller-Trum 5,1% D
Brauerei Heller-Trum 4,3% D
Brauerei Heller-Trum 4,6% D
Brauerei Heller-Trum 4,2% D
Brauerei Heller-Trum 5,2% D
Brauerei Heller-Trum 6,5% D
Brauerei Heller-Trum 8,0% D
Gänstaller Bräumanufaktur 12% D
Staatsbrauerei Weihenstaphaner 5,4% D
Staatsbrauerei Weihenstaphaner 7,4% D
Staatsbrauerei Weihenstaphaner 5,3% D
Nynäshamns Ångbryggeri 9,1% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 10,2 % SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 9,1% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 8,0% SW
Nynäshamns Ångbryggeri 9,1% SWE
Nynäshamns Ångbryggeri 13% SWE
Silvaner 125/485:-
Reine Pédauque Pouilly Fuissé 798:-
Bourgogne, frankrike